Wonen
Geen reacties

Bedrukte papiertape met het logo van jouw bedrijf op laten maken!

bedrukte papiertape

Als je een eigen bedrijf hebt, dan is het soms zoeken naar originele en creatieve manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Ook al heb je een groot en succesvol bedrijf, het is belangrijk om je bedrijf onder de aandacht te blijven brengen en reclame te blijven maken. Wat dacht je van bedrukte papiertape te laten maken met het logo van jouw bedrijf erop? Die kan je dan gebruiken om dozen met bestelling in af te tapen en zo zien heel veel mensen het logo van jouw bedrijf passeren! 

Bedrukte papiertape 

Papiertape, oogt toch altijd een beetje mooier dan tape uit plastic, nietwaar? En wat is er nog mooier dan papiertape laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf erop. Gebruik de bedrukte papiertape met jouw logo erop om dozen af te plakken, zodat de klanten makkelijk de tape eraf kunnen scheuren. Bovendien krijgen niet alleen de klanten deze dozen met tape in handen, maar ook de mensen van het postbedrijf. Op die manier bereik je heel wat mensen, die zo als vanzelf bij jouw bedrijf uitkomen! 

Bedrukte tape bestellen 

Deze bedrukte tape bestellen is helemaal niet zo moeilijk. Je gaat simpelweg naar tapeprint.eu, je kiest wat voor soort tape je wenst en of je hem wil laten bedrukken. Daarna geef je alle specificaties in zoals de kwaliteit van de tape die je wilt, de kleur en breedte in mm en de lengte in meter. Daarbij kies je zelf nog eens hoeveel bedrukkingskleuren je wil en je geeft op welke tekst of logo erop gedrukt moet worden. Je kan ook nog eventuele opmerkingen doorgeven en daarna bestellen maar! 

Voordelen van bedrukte tape 

Wat zijn nu juist de voordelen van bedrukte tape? Wel, wij zetten ze voor jou even op een rijtje! Het is in de eerste plaats een krachtig communicatiemiddel waar je heel veel mensen mee kan bereiken. Daarnaast kan de klant die jouw bestelling heeft ontvangen, ook meteen zien of de verpakking is open gemaakt tijdens het verzendproces. Deze originele tape kan namelijk niet zomaar even worden na gemaakt! Bovendien kan je als bedrijf ook nog eventuele instructies op de tape laten drukken om om de zending efficiënter te laten verzenden! 

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu