Je huis opfleuren met een muursticker

Een simpele manier om je huis op te fleuren is met een muursticker. Dit is een makkelijke en goedkope oplossing om snel je interieur een oppepper te geven. Je kan ze in iedere ruimte gebruiken. Een muursticker is een speciale sticker die een plakzijde heeft die op muren of andere (niet gladde) ondergronden kan worden geplakt. De muursticker is ook weer op eenvoudige wijze te verwijderen, zonder al teveel schade aan de muur. Hoe makkelijk het gaat, hangt af van de ondergrond. Bij harde muren kun je een klein stukje van de sticker lospeuteren en daarna de rest lostrekken. Als het niet zo gemakkelijk gaat, moet je er even met de föhn overheen gaan. Door de warmte wordt de lijm zacht en is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Mochten er lijmresten achterblijven, kun je deze weghalen met een vochtige doek. Een kind kan de was doen!

Eigen ontwerp

Er zijn allerlei soorten muurstickers. Bijvoorbeeld stickers met je naam erop, een mooie tekst of een leuk printje. Ze zijn kant en klaar te koop, maar bij sommige aanbieders kun je met behulp van een ontwerptool op de site van de aanbieder gemakkelijk je eigen muursticker ontwerpen. Je kan zelf de kleur, het formaat of de afbeelding bepalen. Zo wordt je interieur nog persoonlijker. Natuurlijk krijg je ook van tevoren te zien hoe je muursticker eruit komt te zien. Kijk gerust op Internet hoe het werkt. Hier kun je ook diverse aanbieders vergelijken.

Muurstickers en verlichting

Om je muursticker optimaal uit te laten komen in je interieur, is goede verlichting natuurlijk belangrijk. Met Philips hue breng je je interieur en je muursticker eenvoudig tot leven. Een mooi aangelichte muursticker is een eyecatcher in je inrichting. Philips hue heeft diverse lampen met diverse soorten licht: fel, of gedimd, warm licht of wit en gekleurd. Maar ook  diverse armaturen, zoals een Philips hue spot of plafondlamp. Wat je maar mooi vindt! En het is ook eenvoudig te bedienen met je stem of via een app. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wij wensen je veel plezier met je gepimpte interieur. Met een muursticker is het zo gepiept!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu