Wonen
Geen reacties

Waar moet je rekening houden tijdens het aanschaffen van een maatwerk kast?

Maatwerk kasten

Veel mensen laten hun kleding overal en nergens liggen. Het laten maken van een kast op maat kan wellicht dit probleem oplossen. Maatwerk kasten bieden namelijk enorm veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat het altijd past in de ruimte, aangezien het op maat is gemaakt. Een ander voordeel is dat je kast uniek is. Dit komt omdat het op maat is gemaakt en dus niemand anders precies dezelfde kast heeft als jou. Zo kan een maatwerk kast dus enorm veel voordelen bieden. Maar waar moet je nou precies rekening mee houden bij het laten maken van een kast op maat? Daar kan deze blog je wellicht mee helpen. Lees dus snel verder!

Hoeveelheid kleding

Dit spreekt eigenlijk voor zich, maar des te meer kleding je hebt, des te groter de kast dient te zijn. Wanneer je minder kleding bezit geldt uiteraard het tegenovergestelde. Hierbij moet je ook rekening houden met de soort kleding die je van plan bent om in de kast te gaan doen. Jassen nemen uiteraard meer ruimte in beslag dan shirts. Dit heeft ook te maken met de hang- en legmogelijkheden in de kat. Jassen moet je namelijk hangen en bij shirts spelen de legmogelijkheden een grotere rol.

Accessoires en schoenen

Wanneer je veel accessoires en schoenen hebt en je van plan bent om het in de kast te gaan doen, moet je hier van te voren rekening mee houden. Voor accessoires en schoenen zijn namelijk andere soort lades vereist. Mocht je nog overbodige ruimte hebben in de kast, is het ook mogelijk om extra spullen in de kast te plaatsen, zoals een spiegel.

Soort maatwerk kast

Er zijn diverse soorten maatwerk kasten te verkrijgen. Hierbij kun je denken aan garderobekasten, inloopkasten en schuifdeurkasten. Je moet dus voordat je een kast op maat laat maken goed nadenken welke kast het best bij jou en je huis past.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu