Wil je raamdecoratie ideeën opdoen? Doe hier inspiratie op! 

Roze gordijnen

Meer stijl, sfeer en gezelligheid in huis

Vind je jouw interieur al een tijdje best saai en wil je meer sfeer en uitstraling creëren in huis? Dan is het veranderen van de raamdecoratie een goed startpunt. Met onze uitgebreide raamdecoratie ideeën, zoals raamdecoratie badkamer of raamdecoratie hout, schep je binnen een handomdraai een stijlvol, luxueus en gezellige sfeer in huis. Laat je inspireren en probeer het gewoon uit. De resultaten van onze raamdecoratie ideeën zullen je zeker verrassen!

1. Houten of kunststof raamdecoratie woonkamer

De woonkamer is de ideale plek om met raamdecoratie woonkamer te decoreren. Veel mensen kiezen voor het gebruik van raamdecoratie hout in de woonkamer, zoals houten lamellen, omdat deze direct voor een warme en gezellige atmosfeer zorgt. Verder past raamdecoratie hout bij uiteenlopende woonstijlen. Of je nu landelijk, modern of juist industrieel woont: houten lamellen misstaan nooit! Kunststof is ook een prima optie voor raamdecoratie, vooral omdat dit materiaal lang meegaat en eenvoudig te reinigen is.

2. Raamdecoratie keuken

In keukens zijn de laatste jaren vooral aluminium jaloezieën en vouwgordijnen populair. Jaloezieën van aluminium zijn goed bestand tegen het vocht dat vrijkomt in de keuken. Ook hebben ze een eigentijdse uitstraling en zijn ze geschikt voor grotere ramen. Naast aluminium zijn vouwgordijnen als raamdecoratie keuken populair. Vooral vanwege de ruime keuze die er is. Zo kun je gaan voor licht doorlatende stof als plisségordijn, maar ook voor een verduisterende raamdecoratie. Opties genoeg!

3. Raamdecoratie badkamer

Raamdecoratie badkamer moet geschikt zijn voor vochtige ruimtes zodat er geen roest of schimmel op kan treden. De keuze voor raamdecoratie badkamer is daarom wat beperkter. Je kunt jaloezieën gebruiken maar dan wel van aluminium omdat aluminium niet roest. Ook geschikt zijn rolgordijnen en lamellen, maar let hierbij wel op vochtbestendigheid en kies voor een kunststof ketting. Welke raamdecoratie je ook kiest, er is ruime keuze in maten en kleuren.

4. Raamdecoratie slaapkamer

De voornaamste taak van raamdecoratie slaapkamer is om de slaapkamer goed te verduisteren. Zo kun je genieten van een optimale nachtrust. Met name aluminium raambekleding, zoals luxaflex, is ideaal. ‘s Ochtends zet je de luxaflex open en zorgt de raamdecoratie slaapkamer voor voldoende lichtinval om je kleding te kunnen vinden en je aan te kleden. In slaapkamers zijn sinds enkele jaren elektrisch bedienbare rolgordijnen erg gewild. Deze zorgen voor een perfecte verduistering van de slaapkamer, waardoor je een stuk beter en langer slaapt. Ook houden rolgordijnen warmte tegen op tropische zomerdagen. In een slaapkamer met kunststof kozijnen is speciale raamdecoratie kunststof kozijn mooi, omdat je de stijlen dan op elkaar kunt aanpassen. Raamdecoratie kunststof kozijn kun je bijvoorbeeld qua kleur, maar ook qua profiel en stijl goed afstemmen op de kozijnkleur in de slaapkamer.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu