Wonen
Geen reacties

Hoe snel is een slotenmaker bij je?

Iedereen heeft het zichzelf wel een buitengesloten. Je komt al zoekend naar je huissleutels bij de voordeur wanneer je er achter komt dat je de sleutel bent vergeten mee te nemen. Of je pakt even snel wat uit de auto en nog voordat de voordeur achter je dichtklapt realiseer je je dat je geen sleutel hebt meegenomen. Wat doe je in zo’n situatie? Je kunt natuurlijk een ruitje intikken bij de deur of ergens anders in het huis, maar dan moet je weer betalen voor een reparatie en voor de ruit. Een soort alarmnummer voor mensen in Goes die zichzelf buitensluiten en een slotenmaker nodig hebben zonder een uur buiten te moeten wachten. Zou die bestaan? Het antwoord is: ja, die bestaat!

Het maakt niet uit of je jezelf nou s’ middags om twaalf uur buitensluit of om drie uur s’ nachts, als je de slotenservice belt ben je er van verzekerd dat je snel geholpen zal worden. De slotenservice is vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar en beschikbaar. Of je nou een afgebroken sleutel hebt of simpelweg je sleutel kwijt bent, de slotenservice in Goes helpt je weer binnen te komen. Als je de service belt zijn ze binnen dertig minuten ter plaatsen je te helpen.

Andere services

Ook voor alle andere zaken die met de sloten van je deur of deuren te maken hebben kun je terecht bij deze slotenmaker. Ook als je op het bestaande slot bijvoorbeeld beter beveiligde cilinders wilt laten plaatsen of als je al je deuren wilt openen en sluiten met één sleutel. Het voordeel daarvan is dat je als je thuis aankomt niet vier verschillende sleutels aan je sleutelbos hoeft uit te zoeken om te kijken welke het ook alweer is. Zelfs het slot van de poortdeur in de tuin kun je gelijk maken aan al je andere sloten zodat je daar voor ook geen aparte sleutel nodig hebt.

Herstel van inbraak en inbraakpreventie

Niet is vervelender dan te ontdekken dat er is ingebroken bij jouw thuis of bij je bedrijfspand of dat er een poging is gedaan om in te breken. Na een inbraak of na een poging daartoe is er altijd wel schade. Zelfs in zo’n situatie kun je contact opnemen me deze slotenservice. Er kan een goede noodafsluiting worden geplaatst om te voorkomen dat er bijvoorbeeld regen, kou of warmte naar binnen komt en om er voor te zorgen dat jouw woning of bedrijfspand die dag/nacht afgesloten is. De volgende dag zal er worden gekeken naar wat de mogelijkheden zijn voor reparatie aan de hand van jouw voorkeuren. Ook voor deze service staan de slotenmakers dag en nacht voor uw klaar.

Voor inbraakpreventie zit je hier ook goed, want je kunt vrijblijvend advies ontvangen om je huis of bedrijfspand beter te beveiligen. Dit kan volgens het kenmerk Veilig Wonen. Ook voor een simpele controle voor hoe goed je huis of bedrijfspand nu al is beveiligd tegen inbraak kun je terecht bij deze slotenmaker in Goes.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu