Zo maak je een echte eyecatcher van je muur

Ken je dat? Zo saaie lange muur in huis waarbij je niet weet hoe je die moet opleuken? Geef je het een kleurtje en wat voor kleurtje kies je dan? Of kies je juist voor foto’s? En kies je dan voor een collage van je eigen foto’s of kies je juist voor een groot schilderij? De keuzes zijn eindeloos en zijn afhankelijk van je smaak en uiteraard de rest van je interieur. Hierbij enkele tips om van die lang saaie muur in je huiskamer een echte eyecatcher te maken.

Kleur, kleur en nog eens kleur

Heb je van jezelf een rustig interieur en oogt het geheel wat saai? Dan kan je ervoor kiezen om de muur een kleur te geven. Wij houden persoonlijk wel van opvallende kleuren zoals groen of okergeel maar je kan natuurlijk ook kiezen voor chique blauw. Het is wel belangrijk dat de rest van je muren wit zijn mocht je voor een opvallende kleur kiezen.

Schilderijen en foto’s

Onze persoonlijke favoriet is het creëren van een fotomuur door het ophangen van foto’s op aluminium of verschillende schilderijen. Dit hoeven natuurlijk geen schilderijen te zijn maar kunnen bijvoorbeeld ook posters zijn. Posters van jezelf of posters van iets anders zoals natuurgebieden of kunst. Vaak kan je dit soort foto’s gewoon online vinden, kijk bijvoorbeeld op Pexels of Unsplash. Wil je de posters bestellen? Dit kan tegenwoordig gemakkelijk online.

Flowerpower

Hou je wel van wat groen in huis? Dan kan je dit ook prima gebruiken om die muur op te leuken. Kies bijvoorbeeld voor een grote plant zoals een bananenplant en zet deze voor de muur. Gegarandeerd dat deze er direct voor zorgt dat die saaie muur tot leven komt, zeker in combinatie met wat hangplantjes aan de muur.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu