De gietvloer. In elke kleur, voor elke ruimte!

Denk je erover om een nieuwe vloer te plaatsen? Overweeg een gietvloer. Dit is een praktische, kostenbesparende vloer die ook nog eens heel gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. Daarnaast is een gietvloer erg duurzaam waardoor je er heel lang plezier van zult hebben, mits deze op de juiste manier is gelegd.

Gietvloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden. We zien steeds vaker dat mensen de voorkeur geven aan een gietvloer in plaats van laminaat of een PVC-vloer. Dat is opmerkelijk, aangezien dit lange tijd de meest populaire vloeren van ons land waren. Moderne gietvloeren hebben tal van voordelen voor de bewoner.

Diverse gietvloeren in verschillende kleuren

Gietvloeren zijn in principe geschikt voor vrijwel elk type vloer. Er zijn verschillende soorten gietvloeren. De drie meest voorkomende soorten zijn cementgebonden, epoxy en polyurethaan (of PU) gietvloeren. De vloeren kunnen in verschillende lagen aangebracht worden waardoor er niet één vaste standaard gietvloer van Epoxy of PU is, maar er zijn vele variaties mogelijk. Afhankelijk van je eisen aan de vloer adviseert de specialist wat voor type vloer het meest geschikt is.

Een gietvloer past bij bijna elke woonstijl

Uiteraard is de uitstraling van de vloer die gegoten wordt een van de de belangrijkste redenen om een keuze te maken voor een gietvloer. Smaken zijn natuurlijk voor iedereen weer totaal anders, waardoor het ook volkomen begrijpelijk is dat niet iedereen een gietvloer even mooi vindt. Denk jij dat deze vloer past bij jouw interieur en stijl? Dan is het de perfecte keuze voor jou. Een gietvloer past bij bijna elke woonstijl en geeft na het leggen je huis een strakke en moderne uitstraling, een geweldige vloer die bij elke woonstijl past!

Daarnaast is dit type vloer voor vrijwel iedere ruimte in huis een uitstekende keuze. Kies bijvoorbeeld voor een gietvloer woonkamer, een gietvloer keuken of geef de hal een upgrade. En met tientallen soorten gietvloer kleuren, is er ook voor jouw persoonlijke stijl meer dan genoeg keuze. Laat jij binnenkort ook dit type vloer bij jou in huis leggen?

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu