Wonen
Geen reacties

Je eigen huis verkopen: 5 belangrijke tips!

je eigen huis verkopen afbeelding

Je eigen huis verkopen is iets wat momenteel erg populair is. Maar als je je eigen huis wilt verkopen, wil je dat dit snel en zorgeloos zal gebeuren. Daarnaast wil je ook nog dat de verkoopprijs lager valt dan je in gedachte had. In deze blog geven je 5 belangrijke tips, zodat jij je woning snel kunt verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.

Ruim je woning op

Een opgeruimde woning ziet er fris en schoon uit. Zorg dat je rommel kan weggooien en spullen die je niet gebruikt opruimt. Een opgeruimde woning zorgt namelijk voor een rustig gevoel. Bovendien krijg je hierdoor ook meer ruimte in je woning, waardoor een potentiële koper een beter beeld over de woning krijgt. Heb je weinig ruimte om je spullen op te bergen? Gebruik hiervoor je berging of overweeg tijdelijk een opslagcontainer te huren.

Knap je huis op

Er zijn een aantal opknapklusjes die je zelf kunt realiseren, zoals bijvoorbeeld een likje verf aanbrengen. Deze klussen kan je eenvoudig zelf doen en hier hoeven niet altijd echte schilders aan te pas komen. Deze kleine klussen kunnen voor verschil zorgen.

Maak je huis schoon

Naast het opruimen van je woning is het van essentieel belang om je huis goed schoon te maken. Een schone woning geeft een fris gevoel bij potentiële kopers. Dus zorg altijd voor gezeemde ramen, een schone wc-bril en neem regelmatig het meubilair af. Ook is het belangrijk om kranten, folders en post goed op te bergen.

Zorg voor een aangename geur

Je eigen huis verkopen wordt lastig wanneer er penetrante geuren in huis hangen. Niemand vindt het leuk om vervelende geuren te ruiken. Je gasten dus ook niet! Zorg ervoor dat je huis niet naar eten ruikt of maak je kattenbak schoon. Heb je last van een vervelende lucht? Gelukkig kan je dit eenvoudig oplossen met een goede luchtverfrisser of door een kop koffie te zetten.

Geef potentiële kopers de tijd

Niets is vervelender wanneer een potentiële koper met een flink tempo door het huis wordt rondgeleid. Neem de tijd voor elke mogelijke koper. Leid maximaal 1 of 2 personen tegelijk rond, zodat je alle mogelijke vragen kunt beantwoorden.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu