Waar kun je een Bohemian stijl interieur aan herkennen?

Bohemian interieur

Een Bohemian style interieur, oftewel een Ibiza style interieur, herken je aan exotische prints, warme kleuren en een leuke mix-and-match van materialen. Denk hierbij aan rotan, riet, velvet en kralen en franjes. Een tikkeltje chaotisch mag, daar is deze zomerse woonstijl ten slotte voor bedoeld! Combineer voor jouw Bohemian style interieur bijvoorbeeld een kleed met een grafisch patroon met een toffe rotan stoel en kleed je interieur aan met kleurrijke bloempotten en een relaxte poef in de hoek van de kamer.

Een Bohemian chic interieur geeft een luxe uitstraling aan je interieur

Gaat jouw hart sneller kloppen van een vleugje luxe, dan mag een Bohemian chic interieur zeker niet ontbreken. Maar maak je geen zorgen, hier ben je geen fortuin aan kwijt. Denk hierbij aan goudtinten, velvet en mooie designer items in een minimalistische look. Ga je regelmatig op vakantie naar de Balearen, in dat geval shop je in veel gevallen voor een zacht prijsje jouw Ibiza style interieur bij elkaar. Wellicht vind je ook nog een paar mooie pareltjes voor een Bohemian chic interieur in een leuk tweedehands winkeltje.

Oud en nieuw komen samen in een Bohemian industrieel interieur

Wellicht heb je al een aantal items van staal, glas en hout staan en wil je jouw woning omtoveren tot een Bohemian industrieel interieur. In veel gevallen ben je dan binnen no-time klaar. Voeg de nodige accessoires toe of vervang je bank en jouw Bohemian industrieel interieur is helemaal compleet.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu