De meest interessante woontrends van 2019!

Roze interieur

De nieuwste woontrends 2019, zowel de zomertrends als de woontrends najaar 2019, zijn inmiddels weer bekend. Wat zijn de meest populaire woontrends 2019 kleuren? Op welke soorten meubels moet je letten als er plannen zijn voor een of meer nieuwe aankopen? Wat zijn precies de woontrends 2019 vloer? In dit blog vind je de nodige inspiratie en ideeën op het gebied van de meest populaire woontrends 2019. Doe er jouw voordeel mee en geniet binnenkort van een fris, modern en eigentijds interieur waar menigeen jaloers op zal zijn!

Welke kleuren doen het goed in de zomer en het najaar van 2019?

Mensen die professioneel met interieurs bezig zijn en de ontwikkelingen en trends in de gaten houden, wijzen op meerdere woontrends 2019 kleuren die je in de gaten moet houden als je in jouw woning aan de slag gaat met behang of verven. Een van de veel gebruikte kleuren wordt terra roza, beter bekend als bruinroze kleuren. Na de zachtroze kleuren van de afgelopen jaren is nu een bruinige, aard roze kleur dominant. Verder doen natuurlijke kleuren als groen en lichtgeel het dit jaar ook goed.

De mooiste meubels van 2019

Ben je op zoek naar een nieuw bankstel, een strakke boekenkast of een eigentijdse salontafel? Dan kun je je hart ophalen met de boeiende meubeltrends van dit jaar. Er zit qua meubilair veel fraais tussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fraaie steigerhouten eettafel in de woonkamer en eikenhouten boekkasten? Het zijn natuurlijk materialen die het in 2019 goed doen in het interieur. Naast een natuurlijke en landelijke uitstraling, is industrieel meubilair helemaal hot dit jaar, vanwege de strakke, eigentijdse sfeer die dit meubilair ademt.

Soorten vloeren die dit jaar populair zijn

Plannen om een nieuwe vloer te leggen? De pvc vloer, strak en gemakkelijk in het onderhoud, is een van woontrends 2019 vloer voor de zomermaanden maar ook van de woontrends najaar 2019. Andere populaire vloertypen zijn dit jaar laminaatvloeren, visgraat vloeren en duurzaam geproduceerde vloeren waaronder vloerverwarming aangebracht kan worden.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu